Wykonanie
Czym dziś w kuchni pachnieBlog o smakach i aromatach wydobywajacych się z mojej kuchni.Znajda się tu przepisy zarówno bardziej pracochłonne jak i szybkie,proste w wykonaniu. Kontakt :
[email protected]Blog > Komentarze do wpisu« Szybki makowiec
Torty : Komunijny, ... »

Składniki:1 pęczek świeżego
koperku1
kostka rosołowa1,5 szkl
wody3-4 łyżki
śmietanypieprz,
sól,odrobina
curryWykonanie:
Koperek dokładnie myjemy pod bierzącą
wodą,osuszamy i drobno siekamy.
Wodę zagotowujemy z kostkami rosołowymi.dorzucami
koperek i gotujemy 3-4 min.Dodajemy
śmietanę i doprawiamy do smaku
przyprawami.Zagotowujemy.Taki sos idealnie nadaje się do kotletów jajecznych,ryb i gotowanych warzyw.czwartek, 07 maja 2015, kozakownapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackKomentarzeOstatnie wpisy" Creme brulee ..." Szyszki z ..." Sos ..."
Ciasteczka ..."
Torty ""
Torty "" Kotlety ...Reklama w internecie


Pisz blog
zamów newsletter