ßßß
Krem z zielonego groszkuAutor: Miss BerryCzas Przygotowania: 10 minutCzas Gotowania: 20 minutW sumie: 30 minutPorcje: 4 small servingsSkładniki600 g frozen green peas900 ml water or chicken stock1 tablespoon of butter1 onionsalt, pepperdried basilPrzygotowanieMelt the butter in a large pot and fry finely chopped onion.Add frozen green peas and water or chicken stock. Bring to boil.Cook for around 15 minutes and puree in a blender until very smooth.Taste and season with salt, pepper and dried basil. You can also add some red pepper spice to add more colour to the soup.Enjoy!Wartości odżywczeServing size: 400 g (serving) Kalorie: 152 kcal Tłuszcze: 4,44,4 g Węglowodany: 27 g Błonnik: 9,3 g Białko: 10,3 g3 . 2.2925
Zapisz się do Newslettera aby otrzymywać powiadomienia o nowych przepisach i artykułach.Zobacz takżeCreamy carrot soup with ginger and turmericMini tarts with raspberries, almonds and mascarpone creamKiwi, spinach and chia seed smoothieRaspberry chia pudding