Wykonanie
            W ramach współpracy z firm ą Oleofarm, zostałam zaprosz ona na warsztat y kulinarn e pt. „Dietetyczne rewolucje” . M iałam przyjemność uczestniczyć w s potkaniu, które o dbyło się w Restauracji Cucina w Poznaniu. Wraz z innymi blogerami, s potkaliśmy się aby wspólnie przygotować zdrowe sałatki i dowiedzieć się czegoś więcej na temat zdrowego odżywiania.

Na początek dietetyczka, Pani 
Hanna Głowacka, przypomniała nam o zasadach racjonalnego żywienia oraz przedstawiła rolę 
olei tłoczonych na zimn o w codziennej diecie.Następnie każdy z nas miał możliwość spróbowania 
soków z linii Vital, które produkowane są przez firmę Oleofarm wyłącznie z 
owoców, bez żadnych dodatków i mają zastosowanie lecznicze. Najbardziej smakował mi sok z 
granatów, choć były też takie, które trudno było wypić...np. z rokitnika.

W dalszej części sympatyczny szef kuchni, Ernest Jagodziński opowiedział nam trochę o sobie i przygotował nam swoją wersję zdrowej sałatki.Następnie zabraliśmy się za tworzenie własnych 
sałatkowych propozycji:).Na bogato zastawionych stołach mogliśmy wybierać spośród mnóstwa różnych pyszności (
mięsa, 
owoce, 
makarony, warzywa, 
sałaty i wszystkie 
oleje Oleofarm).

To tylko niektóre z sałatek... wszystkie były pięknie skomponowane i wyglądały bardzo apetycznie.Na koniec szef kuchni wybrał najładniejsze kompozycje i przeszliśmy st ołu a by spróbować wspólnie przygotowan ych sałatek.

Podczas degustacji było więcej czasu na rozmowy 
między blogerami. Było sympatycznie i bardzo smakowicie:).

Na pożegnanie otrzymaliśmy upominki: produkt y Oleofarm oraz książk ę kucharsk ą z przepisami z 
olejem lnianym.Serdecznie dziękuję firmie Oleofarm za zaproszenie i mam nadzieję do zobaczenia następnym razem :)
