ßßß Cookit - przepis na Podaje z ziemniakami i sałatką

Podaje z ziemniakami i sałatką

nazwa

Wykonanie

Blog > Komentarze do wpisu
« Zupa ogórkowa z koperkiem w ...
Sernik krówkowo-czekoladowy »
Żeberka zapiekane z dodatkiem coli i musztardy
Marynata:
cola 200 ml
musztarda 4 łyżki
sól morska młynek Kamis kręcimy 5 razy
pieprz kolorowy młynek Kamis kręcimy 5 razy
papryka słodka mielona Kamis kręcimy 10 razy
żeberka 1,1/2 kg
1.Składniki mieszamy
2. Żeberka myjemy osuszamy ręcznikiem papierowym.
3. Zanurzamy mięso w marynacie i zostawiamy na 2 godzinę.
4. Do rękawa wkładamy mięso , które leżało w marynacie dwie godziny , przeszło już smakiem , zalewamy marynatą .
5. Pieczemy w rękawie 75 minut w 175 stopniach.
6. Przecinamy rękaw i zostawiam w piecu na około 20 minut.
czwartek, 13 lutego 2014, rozowakuchnia
poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »
Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .
Komentarze
O mnie
Joanna Gralik
Jestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.
Kontakt do mnie [email protected]
Tweety na temat @GralikJoanna
Odwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.
Pisz blog
zamów newsletter
Źródło:http://rozowakuchnia.blox.pl/2014/02/Zeberka-zapiekane-z-dodatkiem-coli-i-musztardy.html