Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Zupa ogórkowa z
koperkiem w ...Sernik
krówkowo-
czekoladowy »
Żeberka zapiekane z dodatkiem coli i
musztardyMarynata:cola 200 ml
musztarda 4 łyżki
sól morska młynek Kamis kręcimy 5
razypieprz kolorowy młynek Kamis kręcimy 5
razypapryka słodka mielona Kamis kręcimy 10
razyżeberka 1,1/2 kg1.Składniki mieszamy2.
Żeberka myjemy osuszamy ręcznikiem papierowym.3. Zanurzamy
mięso w marynacie i zostawiamy na 2 godzinę.4. Do rękawa wkładamy
mięso , które leżało w marynacie dwie godziny , przeszło już smakiem , zalewamy marynatą .5. Pieczemy w rękawie 75 minut w 175 stopniach.6. Przecinamy rękaw i zostawiam w piecu na około 20 minut.


czwartek, 13 lutego 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter