Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Babka z
płatkami czkoladyMakowiec
drożdżowy »Jak to bywa czasami eksperymenty tez muszą być w kuchniSKŁADNIKI:
żeberka - 1 kilogram
keczup pikantny - 5 łyżekcola - 50 gramów
musztarda 3 łyżki ostrarękaw do pieczenia albo woreczekPRZYGOTOWANIE:1-
Żeberka myjemy , kroimy w paski nieduże. Robimy marynatę colę oraz
keczup i
musztardę łączymy razem i mieszamy2- Przygotowujemy naczynie żaroodporne okrągłe.
Żeberka obtaczamy w marynacie i wkładamy do woreczka na koniec zalewamy końcówką marynaty nasze
żeberka3- Naczynie z
żeberkami wkładamy do pieca i pieczemy godzinę w 180 stopniach sprawdzając jak piecze się
mięsko4- Podajemy z ziemniaczkami i surówką

niedziela, 18 grudnia 2011, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter