Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Śniadnko
Marynowane grzybki leśne »Przepyszne
żeberkaSKŁADNIKI:1 kg
żeberek1
pora1 łyżka
miodu1 butelka
ketchupuPRZYGOTOWANIE:1-
Żeberka posoliłam i obsmażyłam do zrumienienia.2-Wyjełam z patelni i ułożyłam w żaroodpornym naczyniu i nakryłam pokrywą .3-Na pozostałym tłuszczu zeszkliłam
porę4-
Miód i
ketchup wymieszałam razem.5- Na
żeberka , układałam
porę i całość polewałam sosem
ketchupowo-
miodowym.6-Piec w piekarniku ok. 1 , 5 godziny.Wyszły bardzo smaczne podawałam z ziemiankami
środa, 07 grudnia 2011, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter