Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Biała zupaCytrynowiec »Dzisiaj coś innego bardzo prostego i z paczki można powiedzieć .
Powiem jednak , że mimo tak prostego przepisu wyszedł smaczny deser trochę go zmieniłam.SKŁADNIKI:1 Panna Cotta z
Winiarśmietanka 30% 250 ml
mleko 250ml
Truskawki z 15 sztukszczypta
żelatyny do sosuPRZYGOTOWANIE:Panna Cottę zrobiłam według tego co pisało na opakowaniu . Czyli
mleko zagotowałam i dodałam do niego
śmietankę 30% z proszkiem wymieszanym.Do małych kubeczków włożyłam pokrojone
truskawki na drobno.Zalałam je zagotowanym Panna Cotta i ostudziłam następnie włożyłam na 4 godziny do lodówki.Wyjęłam przyozdobiłam
truskawkami i polałam sosem który zagęściłam leciutko
żelatyną aby było gęściejsze .




poniedziałek, 26 marca 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter