Wykonanie
Słońce tak pięknie oświetla popołudniami. W duszy też jakaś taka świeżość i radość . Zróbmy sobie wiosenną kanapkę.
Pasta jajeczna pyszną jest, żółciutką. Zawiera wiele zdrowych i cennych tłuszczów oraz pożywne
białko . Samo dobro. ;)
Składniki ( na ok 190 g pasty):3
jaja1 łyżeczka
musztardy1 łyżka
majonezu light Hellmann's1 łyżka
śmietany 12%2 łyżki miękkiego
masłasól,
pieprzUgotuj
jajka na twardo i ostudzone drobno posiekaj. Utrzyj
jajka z
masłem za pomocą widelca. Dodaj
musztardę,
majonez i
śmietanę, przypraw. Dokładnie wymieszaj. Gotowe!Wartość Kaloryczna 248 kcal (100 g)
Białko 12,3 gWęglowodany 2 , 4 gTłuszcz 21 g