Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
gruszki 2 sztuk
ser żółty Aldamer MSM
Mońki 2 plastryCiemna
czekolada 3 kostekWykonanie:
Gruszki obieramy i kroimy na połówki, a następnie usuwamy z nich gniazdka z pestkami. Następnie kroimy
owoc na ćwiartki i wykładamy na talerz.
Między kawałkami
gruszki umieszczamy grubsze plasterki
sera żółtego. Całość posypujemy startą na tarce ciemną
czekoladą. Przygotowany deser można podać z
czerwonym winem.Autor: GastrosferaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: