Wykonanie
Eksplozja smakuDobre jedzenie i picie jest zawsze lepsze niż głupie gadanie
Wiosenka Eksplozja SmakuUtwórz swoją wizytówkęPisz blog
zamów newsletterBlog > Komentarze do wpisu« Arabska
sałatka z
pomidorów i ...Drożdżówki z
truskawkami, ... »
Składniki:30-40 dag
truskawekpół szklanki
spirytusu (według upodobań:)puszka
mleka skondensowanego słodzonegopuszka
mleka skondensowanego niesłodzonego4 łyżki ekstraktu
waniliowegopół szklanki słodkiej
śmietankiOczyszczone
truskawki zmiksować. Dodać obydwa rodzaje
mleka,
spirytus,
śmietankę, ekstrakt z
wanilii. Jeżeli krem jest zbyt gęsty można dodać trochę zwykłego
mleka. Dokładnie wymieszać, odstawić do następnego dnia.Na zdrowie:)niedziela, 20 czerwca 2010, wiosenka27poleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Komentarze