Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
maliny mrożone 50 dekagramów
cukier puder 5-6 łyżek stołowych
Śmietanka 10% 500 mililitrówWykonanie:
Maliny przesypać
cukrem pudrem, niezupełnie rozmrozić. Ubijać w mikserze razem ze
śmietanką ok. 30 sekund. Podawać oziębiony w pucharkachAutor:
Kasia i TomekZobacz inne przepisy użykownika!KoktajleDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: