Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 7(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 6SkładnikLogo Ilość Czego
czerwona fasola w puszce 4 sztuk
cielcina mielona 500 gramów
sok wielowarzywny 750 mililitrówmieszanka
przyprawy taco 1 sztuk
pieczywo 500 gramów
ser żółty 300 gramówWykonanie:
Mięso podsmażyć w małej ilości tłuszczu lub beztłuszczowo. Drewnianą
łopatką starać się rozdrabniać podczas procesu drobiny
mięsa.Dodać przyprawę taco mieszając. Zalać potrawę
sokiem.
Fasolę odsączyć i dodać do gotującego się dania.Gotować wolno pod przykryciem do 102 godziny. Podawać w bulionówkach. Posypać starkowanym
serem.Dodatek
pieczywo.Uwagi:Potrawa łatwa w przygotowaniu. Jeżeli nie ma gotowej
przyprawy taco można użyć swojej mieszanki
ziół z zawartością
pieprzu cayen,
ostrej papryki i innychAutor: marzeniewZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia MeksykańskaKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-30Pycha!Autor: marzeniewData: 2009-04-05Aż 102 godzin nie gotujemy hihihi .Najwyżej 40 minutAutor: marzeniewData: 2009-04-05NamawiamAutor: krysia15Data: 2009-04-03OO...znam
ogórki po meksykańsku,ale
fasoli jeszcze nie próbowałam robić...;)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: