Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 8SkładnikLogo Ilość CzegoNiebieskie
curacao 20 mililitrówKrem
kokosowy 20 mililitrówJasny
rum 45 mililitrów
sok ananasowy 45 mililitrówLiście i trójkąciki
ananasa według uznaniaPlasterek gojawy według uznaniaCząstka limy według uznania
Wiśnia maraschino według uznaniaWykonanie:Wlać do miksera
curacao, krem
kokosowy i jasny
rum, wrzucić trochę tłuczonego
lodu. Krótko zmiksować do otrzymania jednolitej barwy. Dodać
sok ananasowy i jeszcze raz zmiksować do spienienia. Duży kieliszek koktajlowy lub do
wina napełnić w 3/4 kruszonym
lodem. Przelać do niego koktajl przez sitko barowe.Ozdobić trójkącikiem
ananasa, plasterkiem gojawy, cząstką limy i wisienką
maraschino.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeKoktajleKuchnia BrazylijskaKuchnia HiszpańskaKuchnia JamajkiKuchnia MeksykańskaKuchnia PortorykańskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: