Wykonanie
« Powrót  Egzotyczny
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
wino czerwone wytrawne 4 szklanek
sok ananasowy 2 łyżek stołowych
herbata cytrynowa 5 łyżek stołowych
wino madera 2 łyżek stołowych
arak 3 łyżek stołowych
ananas w plastrach 5 sztuk
zapach migdałowy 4 sztukWykonanie:Drobno pokrojone w kostkę
owoce zalać w miseczce
sokiem ananasowym wymieszanym z maderą i odstawić do lodówki na 1 godz. Zagrzać
wino( nie gotować). Rozpuścić w nim
herbatę cytrynową i wymieszać, dodać
owoce razem z zalewą.
Napój wlać do wazy, dodać
arak i od razu podawać.Uwagi:rozpuszczona
herbata cytrynowa, połówki
brzoskwiń z
syropu - 4 sztukiAutor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeKoktajleKomentarze:Autor: Twoja staraData: 2009-02-11pyszneAutor: FloressData: 2008-12-31pyszneDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: