Wykonanie
« Powrót  Opis:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 80 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
kasztany jadalne według uznania
masło 1 łyżek stołowych
cukier według uznania
kiełbasa według uznaniaWykonanie:całe
kasztany gotować przez 1 godz. , odcedzić. Na patelni rozpuścić
masło, wsypać
kasztany , karmelizować dodając
cukru. Na drugiej patelni smażyć
kiełbaski . Podawać razem z upieczonymi
kiełbaskami.Kuchnia FrancuskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: