ßßß Cookit - przepis na Kasztany po cevennes

Kasztany po cevennes

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Opis:
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem / smażeniem): 80 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
kasztany jadalne według uznania
masło 1 łyżek stołowych
cukier według uznania
kiełbasa według uznania
Wykonanie:
całe kasztany gotować przez 1 godz. , odcedzić. Na patelni rozpuścić masło, wsypać kasztany , karmelizować dodając cukru. Na drugiej patelni smażyć kiełbaski . Podawać razem z upieczonymi kiełbaskami.
Kuchnia Francuska
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/3249/Kasztany-po-cevennes