Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 9(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
Salami węgierskie ZM Pekpol 1 sztuk
bagietka 1 sztuksłoiczek czarnych
oliwek 1 sztuk
ser pleśniowy 1 sztuk
serek do smarowania 1 sztukWykonanie:
Bagietkę kroimy na małe kromki, każdą smarujemy
serkiem. Na wykałaczkę nadziewamy brzeg plasterka
salami, kawałek
sera pleśniowego,
oliwkę i „zamykamy” drugim brzegiem
salami. Tak, aby
ser pleśniowy i
oliwka znalazły się w środku. Tak przygotowany „żagiel” wbijamy w kromkę
bagietki. Smacznego!Autor: GastrosferaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaPotrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: