Wykonanie
            Kremowy sernik z warstwą pysznego 
musu czekoladowego. Do zrobienia w pół godziny, pięknie się prezentuje, a lekką kwaskowatość masy serowej osładza nam bogaty i lekki 
mus czekoladowy. Wykonanie banalnie proste a efekt zachwycający. Bardzo polecam.

Przepis na spód i sernik znajdziecie tutaj .Składniki na 
mus czekoladowy:200g 
śmietany kremówki do ubijania - mocno schłodzona100g 
czekolady mlecznej (lub gorzkiej jak lubicie)Wykonanie:
Czekoladę rozpuść w kąpieli 
wodnej.
Śmietanę ubij na sztywno i dodaj lekko ostudzoną roztopioną 
czekoladę, lejąc cienkim strumieniem do 
śmietany. Cały czas ubijaj na niskich obrotach.Wyłóż 
mus czekoladowy na masę 
serową i wstaw do lodówki, najlepiej na całą noc.Jeśli chcesz dodać 
owoce, to zrób to tuż przed podaniem.Smacznego!

