ßßß
Cookit - przepis na ESKALOPKI Z KIEŁBASY
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
ESKALOPKI Z KIEŁBASY
Składniki
Wieprzowa pieczeń
Kminek
Szynkowa kiełbasa
Kiełbasa mortadela
Mąka
Mleko
Jajko
Żółty ser
Sól
Wykonanie
«
PIECZEŃ WIEPRZOWA
KAPUŚNIAK Z
KMINKIEM
»ok 35 dag
kiełbasy szynkowej
lub
mortadeli
0,5 szklanki
mąki
1 szklanka
mleka
jajko
łyżka tartego
żółtego sera
sól
tłuszcz do smażenia
WYKONANIEZ
mleka
jajka
i
mąki
przygotować ciasto naleśnikowe (regulując ilość
mleka
tak by miało odpowiednią gęstość) osolić, dodać
utarty ser
i wymieszać. W cieście maczać plastry
kiełbasy
i smażyć na tłuszczu na złoty kolor.wtorek, 15 stycznia 2013, wela2poleć znajomemu »
śledź
komentarze (rss) »
Źródło:
http://gotujcosniecos.blox.pl/2013/01/ESKALPKI-Z-KIELBASY.html
Przepisy powiązane
Naleśniki z mortadelą
Naleśniki z mortadelą
Naleśniki z mortadelą
Naleśniki z mortadelą
Naleśniki z mortadelą
Składniki powiązane (0)