Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
schab 40 dekagramów
ser gouda 4 plastry
olej według uznania
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Mięso płuczemy pod bieżącą
wodą i osuszamy ręcznikiem papierowym. Kroimy na cztery w miarę równe części. Rozbijamy na prostokątne kotlety. Przyprawiamy i kładziemy na środku plaster
sera.
Mięso składamy w kopertę, sprawdzając czy
ser nie wystaje. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu uważając, by
ser nie wyciekł. Podajemy z
ziemniakami i podsmażonymi warzywami.Autor: SzesanaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: