Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokotlety
schabowe 4 sztuk
groszek mrożony 0,5 sztuk
masło 1 łyżek stołowych
olej 2 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Dość grube kotlety umyć, osuszyć, rozbić lekko tłuczkiem i
ostrym nożem naciąć dość głębokie kieszonki. Oprószyć
solą oraz
pieprzem.
Groszek z blanszować w osolonej wodzie, ostudzić. Do każdej kieszeni włożyć porcję
groszku i z piąć wykałaczką. Kotlety smażyć na
maśle wymieszanym z
olejem z obu stron na rumiano.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: