ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 120 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegoschab bez kości 1.3 kilogramówśliwki suszone 150 gramówvegeta 2 łyżek stołowycholej 4 łyżek stołowychsos pieczeniowy ciemny 1 sztukpieprz według uznaniaWykonanie:Mięso umyć, osuszyć, natrzeć jarzynką oraz oprószyć pieprzem.Śliwki umyć i osączyć.Ostrym nożem naciąć otwór wzdłuż mięsa i wypełnić śliwkami. Schab ułożyć w naczyniu do pieczenia, polać olejem i piec ok.100 minut w 200 stopniach.Sos pieczeniowy przygotować w/g przepisu na opakowaniu. Mięso pokroić w plastry, ułożyć na półmisku i polać sosem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: