ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegomieszanka chińska mrozona 0,5 sztukmięso mielone 200 gramówolej 1,5 szklaneksos sojowy 2,5 łyżek stołowychpapier ryżowy - opakowanie 1 sztukczosnek suszony w płatkach według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Na 2 łyżkach oleju podsmażyć warzywa i wyjąć. Dolać łyżkę oleju i podsmażyć mięso, dodać łyżeczkę suszonego czosnku, doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Wymieszać z warzywami. Wlać sos sojowy i chwile razem dusić. W zimnej wodzie namoczyć papier ryżowy i osaczyć. Na każdym krążku układać po porcji farszu. Zwijać i smażyć w głębokim tłuszczu.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia ChińskaPotrawy z MięsaKomentarze:Autor: doris_doniaData: 2010-04-23uwielbiam sajgonki dziękuje za ten przepisDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: