ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegomieszanka chińska mrożona 1 sztukwołowina chuda 300 gramówsos sojowy 2 łyżek stołowychchili 1 szczyptaryż 200 gramówolej według uznaniasól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Umyte, osaczone mięso pokroić w cienkie paseczki i wrzucić na rozgrzany olej. Po 10 minutach dodać opakowanie mieszanki chińskiej ( nie rozmrażać) i smażyć jeszcze 10 minut bez przykrycia. Mieszając doprawić solą, pieprzem, sosem sojowym i chili. Ryż ugotować na sypko, odsączyć, wymieszać z warzywami oraz wołowiną.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia ChińskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: