Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 75 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokrupnioki 4 sztuk
kapusta kiszona 1 kilogramów
olej 2 łyżek stołowych
czosnek 1 sztuk
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Oczyszczony, rozdrobniony
czosnek dodać do
kapusty kiszonej, wlać
olej. Mieszając, doprawić do smaku
solą oraz
pieprzem. na dużych kawałkach folii aluminiowej kłaść krupnioki i okładać je dużymi porcjami
kapusty. Zawinąć szczelnie folią i piec na rozgrzanym grillu 60 minut.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: