ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 75 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokrupnioki 4 sztukkapusta kiszona 1 kilogramówolej 2 łyżek stołowychczosnek 1 sztukpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Oczyszczony, rozdrobniony czosnek dodać do kapusty kiszonej, wlać olej. Mieszając, doprawić do smaku solą oraz pieprzem. na dużych kawałkach folii aluminiowej kłaść krupnioki i okładać je dużymi porcjami kapusty. Zawinąć szczelnie folią i piec na rozgrzanym grillu 60 minut.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: