Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
Wafle andrutowe 1 porcjaGotowy kajmak w puszce 1 puszka
masło 1/2 kostekWykonanie:Kajmak wyłożyć do miski.
Masło rozpuścić, ciepłe(ale nie gorące!) wlać do kajmaku, zmiksowac na gładką masę.
Wafle przekładać masą, dowolnie udekorować.Uwagi:Jeśli ktoś woli trochę kwaskowate, można jedną warstwę kajmaku zastąpić
marmoladą ze
śliwek węgierek.Autor: IzkaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: