Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
fasolka szparagowa zielona 500 gramów
boczek 80 gramów
pomidory suszone 1 łyżek stołowych
oliwa 4 łyżek stołowych
ocet 4 łyżek stołowych
cukier według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania
cebula czerwona 1 sztuk
fasola biała gruba 1 puszkaWykonanie:Oczyszczoną, przyciętą
fasolkę gotować 10 minut w lekko osolonej wodzie, osączyć.
Boczek drobno pokroić i podsmażyć, dodać posiekane
pomidory oraz
oliwę i
ocet. Doprawić do smaku
solą,
pieprzem oraz
cukrem. Wymieszać z osączoną
fasolką talarkami
cebuli oraz osączoną
białą fasolą.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z
MięsaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: