Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
majonez 0,3 szklanek
sok z cytryny 1 łyżek stołowych
skórka z cytryny - otarta 1 łyżek deserowych
seler naciowy 6 gałązki
cebula czerwona 2 sztuk
natka pietruszki 4 łyżek stołowych
tuńczyk w sosie własnym 2 puszkaliście
cykorii 20 sztuk
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:
Majonez utrzeć z
sokiem i
skórką z cytryny. Oczyszczone
cebule oraz
seler posiekać i razem z 3 łyżkami posiekanej
natki wymieszać z osączonym, rozdrobnionym
tuńczykiem. Doprawić do smaku
solą oraz
pieprzem i wymieszać z
majonezem. Wstawić na 30 minut do lodówki. Podawać na listkach
cykorii i posypać resztą
natki.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: