Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
mięso 20 dekagramów
sos borowikowy w proszku 1 sztukzupa serowa w proszku 1 sztuk
woda 1/2 litrów
Serek topiony 50 gramów
makaron 3 szklanek
ser żółty według uznaniaWykonanie:
Mięso kroimy w drobną kostkę.
Sos borowikowy i zupę
serową przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu. Do formy keksowej wsypujemy
makaron i
mięso, całość zalewamy gorącą mieszanką sosu i zupy. Wstawiamy do średnio nagrzanego piekarnika. Na dwóch łyżkach
wody rozpuszczamy
serek topiony. Wlewamy do podpieczonej zapiekanki, mieszamy. Zapiekamy łącznie ok. 40 minut, co jakiś czas mieszając. Na pięć minut przed wyjęciem posypujemy tartym
żółtym serem.Autor: SzesanaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MakaronemPotrawy z
MięsaPotrawy z
seremKomentarze:Autor: FloressData: 2009-04-30uuu, co to jest??Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: