Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
ser gorgonzola 100 gramów
pomidory 200 gramów
sok z cytryny 1/2 sztuk
sól według uznania
śmietana 400 gramów
oliwa 1 łyżek stołowych
cebula 1 sztukzielony
makaron 250 gramów
biały pieprz według uznaniaWykonanie:Ugotuj
makaron w naczyniu z
wodą. Podsmaż drobno posiekaną
cebulę. Dodaj
śmietany i zagotuj do zgęstnienia. Roztop w sosie drobno posiekany
ser Gorgonzola. Dopraw do smaku. Pokrojone
pomidory dodaj do
makaronu i polej sosem.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!InnePotrawy z
MakaronemPotrawy z
seremKomentarze:Autor: FloressData: 2009-04-30bardzo dobre, swietny przepisDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: