ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegospaghetti 350 gramówboczek wędzony 6 plastrypieczarki 250 gramówszpinak 200 gramówser błękitny 100 gramówWykonanie:Makaron zgotować wg przepisu na opakowaniu. Boczek pokroić na kawałki, a oczyszczone pieczarki na plasterki. Boczek ułożyć na rozgrzanej patelni, a kiedy będzie chrupiący i wytopi się z niego tłuszcz, wrzucić grzyby i smażyć 4 minuty. Dodać odcedzony makaron, oczyszczony szpinak i pokruszony ser. Mieszając podgrzewać 3 minuty, aż szpinak zmięknie, a ser zacznie się topić. Rozłożyć na talerze.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z GrzybówPotrawy z MakaronemPotrawy z MięsaPotrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: