ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegojajka 3 sztukwoda gazowana 3 łyżek stołowychser rokpol 100 gramówróżyczki brokułu według uznaniapomidory 1 sztukbekon 4 plastrymasło według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Ubić jajka, dodając stopniowo wodę mineralną, posolić i popieprzyć do smaku. Dodać pokruszony ser i wymieszać. Brokuły lekko podgotować, bekon lekko podsmażyć na chrupiący i pokroić na małe kwadraciki. Na patelni rozgrzać masło, wlać ubite jajka i przez 1 minutę poruszać patelnią. potem dodać brokuły, bekon i pokrojony w kostkę pomidor. Pozwolić jajkom wyrosnąć. Gdy jajka się odpowiednio zetną, zrolować omlet przy pomocy drewnianej łopatki i zsunąć na talerz.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajPotrawy z MięsaPotrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: