ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegosznycle wieprzowe 4 kostekbrokuły 750 gramówmasło 30 gramówser rokpol 100 gramówśmietana 100 gramówpomidory wiśniowe 100 gramówsól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Sznycle opłukać, osuszyć i obsmażyć na maśle z obu stron po 3 minuty na złoty kolor. Oczyszczone brokuły podzielić na różyczki, a łodygę pokroić. Łodygę zblanszować w lekko osolonej wodzie po 5 minutach włożyć różyczki i gotować na małym ogniu jeszcze 5 minut.Ser pokroić w kostkę i zmieszać ze śmietaną. Umyte pomidory pokroić na pół. Sznycle oprószyć solą i pieprzem. Krem serowy i pomidory rozłożyć na sznyclach, i podpiec 2 minuty na grillu. Podawać z brokułami i z posypanymi natką ziemniakami.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: