Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
udziec cielęcy 80 dekagramów
pomidor suszony 15 dekagramów
wino białe wytrawne 1 szklanek
koperek według uznania
pieprz mielony według uznania
sól według uznania
oliwa według uznania
oregano według uznania
bazylia według uznaniaWykonanie:
Pomidory pokroić w paski.
Mięso umyć, osączyć, pokroić w paski a następnie smażyć partiami na mocno rozgrzanej
oliwie, do zrumienienia. Dodać
pomidory, posiekany
koperek,
oregano,
bazylię,
pieprz i
sól do smaku, wlać
wino i dusić 5 minut.Kuchnia WłoskaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: