« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegokapusta pekińska 1 sztukogórek konserwowy 2 sztukrzodkiewka 5 sztukjabłko 1 sztuknatka pietruszki 1/2 pęczekczerwona cebula 1/2 sztukoliwa z oliwek 3 łyżek stołowychsok z cytryny 1 łyżek stołowychsól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Kapustę pokroić, dodać jabłko starte na tarce o dużych oczkach, pokrojone w kostkę: ogórek, rzodkiewkę i cebulę. Oliwę połączyć z sokiem z cytryny, doprawić do smaku solą i pieprzem. polać sosem surówkę, posypać obficie natką pietruszki.Autor: renataliwZobacz inne przepisy użykownika!SurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: