ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegomąka 250 gramówmasło 0,5 kostekcukier 100 gramówrabarbar 500 gramówsól 1 szczyptacukier brązowy 3 łyżek stołowychWykonanie:Masło, cukier, mąkę i sól miksować w malakserze, aż utworzą się grudki. Oczyszczony rabarbar pokroić na mniejsze kawałki i włożyć do żaroodpornego naczynia wysmarowanego masłem. Z wierzchu posypać brązowym cukrem i kruszonką. Zapiekać 30 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: