Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
pierś kurczaka 2 sztuk
papryka kolorowa 3 sztuk
cebula czerwona 2 sztuk
brokuły 300 gramów
oliwa według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Oczyszczone
papryki oraz
mięso pokroić w dużą kostkę. Oczyszczone
cebule podzielić na 4 części, a
brokuły na nieduże kawałki. Wszystkie składniki posmarować
oliwą i oprószyć
solą. Można też dodać ulubione
zioła.
Mięso i warzywa nadziać na patyczki do szaszłyków. Piec na ruszcie lub grillu ok. 20 minut. Szaszłyki można podawać z gotowym sosem słodko-pikantnym.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: