Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
jajko 4 sztuk
szynka w plastrach 4 sztuk
majonez 200 mililitrów
natka pietruszki według uznaniaWykonanie:
Jajka gotować 4 minuty, aby
żółtka pozostały płynne. Po ostudzeniu obrać ze skorupki. Plasterki
szynki zwinąć w dekoracyjny rulonik. W górną część każdego rulonika włożyć
jajko.Podawać z
sałatką jarzynową, przybrane
majonezem i
natką pietruszki.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z JajWielkanocKomentarze:Autor: pawlo1404Data: 2008-12-12Na pewno zagości na moim wielkanocnym
stole.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: