ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegociasto francuskie 1 sztukjajka 1 sztukser żółty według uznaniapieprz kajeński według uznaniaWykonanie:Rozmrożone w temperaturze pokojowej ciasto lekko rozwałkować i foremka po wycinać okrągłe ciasteczka. Posmarować je roztrzepanym jajkiem. Posypać startym żółtym serem i oprószyć pieprzem. Ułożyć na blasze wyścielonej papierem do pieczenia. Piec ok. 10 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni, na złoty kolor. Podawać z zupą - krem (np. z porów, zielonego groszku).Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia FrancuskaKuchnia PolskaPotrawy z seremZupyZupy weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: