Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
jogurt naturalny 30 mililitrów
śmietana 200 gramów
ogórek zielony 1 sztuk
koperek 1 pęczek
czosnek 3 ząbki
orzechy włoskie 4 sztuk
pieprz biały według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Mikserem wymieszać
śmietanę z
jogurtem. Dodać rozdrobniony
czosnek,
ogórek starty na grubych oczkach, 2 posiekane
orzechy oraz posiekany
koperek. Mieszając, doprawić do smaku
solą oraz
pieprzem. Wstawić do lodówki na 2 godziny. Przed podaniem udekorować połówkami
orzecha oraz gałązkami
koperku.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaZupyZupy weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: