Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
ogórek zielony 1 sztuk
czosnek 2 ząbki
jogurt naturalny 250 gramów
śmietana 200 gramów
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Obrany
ogórek przekroić i wydrążyć pestki, a miąższ zetrzeć na tarce. Oczyszczony
czosnek rozdrobnić.
Jogurt wymieszać z kwaśną
śmietaną, dodać
czosnek. Mieszając doprawić do smaku
solą oraz
pieprzem i wymieszać z
ogórkiem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia GreckaSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: