Wykonanie
Dni Alergii: spotkanie i przedpremierowa sprzedaż trzeciej książkiKochani! W dniach 22-23 października (sobota i niedziela) zapraszam was gorąco na trzecią edycję Dni Alergii !
Będę tam i ja 🙂 Będzie mnie można znaleźć przez całą sobotę oraz w niedzielę mniej więcej do godz. 14.00 na stoisku wydawnictwa Bukow Las (stoisko nr 132 – w pobliżu restauracji oraz strefy wykłady eco). Będą tam również nasze książki, w tym przedpremierowo najnowsza, ostatnia część bezglutenowej trylogii – „Bez pszenicy na każdą okazję”! Oczywiście wszystkie książki w atrakcyjnych cenach 🙂 Zapraszam na na kameralne pogaduchy, po książki, autografy i takie tam 😀 Jeśli nie zastaniecie mnie akurat na stoisku, to znaczy, że krążę po targach, szukając ciekawych smakołyków lub słuchając interesujących wykładów. Wróćcie za chwilę albo łapcie mnie w terenie 🙂W niedzielę, o godz. 11 . 30, zapraszam na spotkanie/rozmowę/wywiad ze mną. Opowiem co nieco o naszych książkach i bezglutenowo-bezcukrowym (a nawet beznabiałowym) gotowaniu 🙂Więcej na temat tegorocznej edycji Dni Alergii, odbywających się w nowym miejscu, na oficjalnej stronie DA .Znajdź na stronieakcje promocyjne (30)babeczki i muffinki (8)chemia w żywności (16)chwasty, kwiaty, dzikie rośliny (9)ciasta kruche (12)ciasta ucierane (35)
ciastka i drobne wypieki (25)
czekolada (10)dania wegańskie (32)dania wegetariańskie (36)konkursy (4)kremy –
puddingi – budynie (2)książkowe inspiracje (11)
lody i
sorbety (2)makarony/kluski/pierogi (7) na słodko (93) na śniadanie (7)naleśniki/racuchy/placki (6)
napoje (3)orientalnie (2)pasztety/pasty/nadzienia (5)podstawowe (3)przekąski i dodatki (3)
ryby i owoce morza (3)sałatki i surówki (2)smażone (3)testy produktów (6)
torty (4)
trufle i inne drobnostki (6)wypieki (74)wypieki i desery z warzywami (10) z
owocami (37)zupy (14)ArchiwumArchiwumMoja trzecia książka (premiera 26 . 10.2016 r.)
Moja druga książka (premiera 4 . 11.2015 r.)
Moja pierwsza książka (premiera 8 . 10.2014 r.)
Polub profil książki na FB
Tagi
amarantus bez
cukru bez glutenu bez
jajek bez
mleka bez
nabiału bez proszku/sody
cebula ciastka ciasto
cynamon cytryna czekolada czosnek goździki imbir jabłka kakao karob
kasza jaglana kozieradka ksylitol kurkuma marchewka migdały miód mleko kokosowe mąka gryczana mąka kukurydziana
mąka migdałowa
mąka orkiszowa
mąka ryżowa mąka ziemniaczana
olej kokosowy orzechy owoce siemię lniane stewia syrop z agawy tofu truskawki wanilia wegańskie wegetariańskie zupaWarto zajrzećFood infoKuchnia EdukacyjnaKulinarna czytelnia