Wykonanie
< Marcipan Påskeæg – wielkanocne
jajka marcepanowePåskeæg – wielkanocne
jajka bajaderkowe >Marcowy sok warzywny
Sok warzywny z dodatkiem
jabłka, ze
szpinakiem,
burakiem, marchwią,
ogórkiem i
selerem naciowym. Kolor nie powala na kolana, wygląda nawet jak podejrzana brunatna ciecz, a to za sprawą
szpinaku i
buraka. Kolor kolorem ale właściwości zdrowotne i oczyszczające są rewelacyjne, i taki soczek na wiosenne oczyszczanie jest niezastąpiony.
Składniki na 1 wielką porcję lub 2 mniejsze1
ogórek zielony długi3
łodygi selera naciowego1 średni
burak1 średnie
jabłko4 średnie marchwie4 duże garście
świeżego szpinakuWszystkie warzywka oczyszczamy i przepuszczamy przez sokowirówkę lub wyciskarkę do
owoców.
About Gosia DrohomireckaView all posts by Gosia Drohomirecka >< Marcipan Påskeæg – wielkanocne
jajka marcepanowePåskeæg – wielkanocne
jajka bajaderkowe >