ßßß Cookit - przepis na Jajecznica z mozzarellą

Jajecznica z mozzarellą

nazwa

Wykonanie

Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!
Autor McHamer
Czas przygotowania: do 30 minut
Poziom trudności: łatwe
Region: inne
Ilość osób: dla 2 osób
Średnia ocena potrawy
Oceń przepis (2 głosy)
3 jajka
70 gram mozzarelli
pomidor
sól
bazylia
olej
Jajecznica z mozzarellą - sposób przygotowania: Jajka rozbić w miseczce, dodać do nich pokruszoną mozzarellę, sól i bazylię. Pomidora obrać ze skóry i pokroić w drobną kostkę, podsmażyć na oleju i wlać jajka z mozzarellą. Najlepiej smakuje z grzankami.
Jak sprawdzić czy jajko jest świeże?
Pączki serowe z polewą czekoladową
Tatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]
Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]
Kruche ciasteczka z włoskimi orzechami
Dodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.
Zobacz też:
Domowe soki
Oprawa stołu
Źródło:http://ugotuj.to/ugotuj/-9687105/jajecznica z mozzarella/p