Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor McHamerCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: inneIlość osób: dla 2 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (2 głosy)3
jajka70 gram
mozzarellipomidorsólbazyliaolejJajecznica z
mozzarellą - sposób przygotowania:
Jajka rozbić w miseczce, dodać do nich pokruszoną
mozzarellę,
sól i
bazylię.
Pomidora obrać ze skóry i pokroić w drobną kostkę, podsmażyć na
oleju i wlać
jajka z
mozzarellą. Najlepiej smakuje z grzankami.Jak sprawdzić czy
jajko jest świeże?Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu