Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor hatshepsut85Czas przygotowania: powyżej 60 minutPoziom trudności: łatweRegion: kuchnia polskaŚrednia ocena potrawyOceń przepis (1 głos)450 ml
wody2 łyżeczki
soli650 g białej
mąki pszennej50 g
mąki żytniej3/4 łyżeczki
drożdży piekarskichChleb na starą modłę - sposób przygotowania: Do formy do pieczenia wlać
wodę, wsypać
sól. Dodać obie
mąki i
drożdże. Wybrać program i stopień zrumienienia skórki.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu