Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Miesięcznik KuchniaCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: inneIlość osób: dla 2 osób
Średnia ocena potrawyOceń przepis (3 głosy)Ganasz malinowy - składniki:200 g
malin80 g
miodu260 g
białej czekolady20 g
masłaGanasz malinowy - sposób przygotowania:
Maliny miksujemy i przecieramy przez sito, aby uzyskać 180 g pulpy.
Owoce zagotowujemy z
miodem. Do gorącej masy wrzucamy pokruszoną
czekoladę, mieszamy; gdy się rozpuści - miksujemy. Na koniec wrzucamy
masło i znowu mieszamy do uzyskania gładkiej masy.Jaśnie
Panie Marcepanie
dokładnie mieszamy. Następnie masę miksujemy, dodając
masło,
syrop oraz
rum. Ganasz malinowy 200 g
malin, 80 g
miodu, 260 g
białej czekolady, 20 g
masła Maliny miksujemy i przecieramy przez sito, aby uzyskać 180 g pulpy.
Owoce zagotowujemy z
miodem. Do gorącej masy wrzucamy pokruszoną
czekoladę, mieszamyPączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu