ßßß Cookit - przepis na Ganasz malinowy

Ganasz malinowy

nazwa

Wykonanie

Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!
Autor Miesięcznik Kuchnia
Czas przygotowania: do 30 minut
Poziom trudności: łatwe
Region: inne
Ilość osób: dla 2 osób
Średnia ocena potrawy
Oceń przepis (3 głosy)
Ganasz malinowy - składniki:
200 g malin
80 g miodu
260 g białej czekolady
20 g masła
Ganasz malinowy - sposób przygotowania: Maliny miksujemy i przecieramy przez sito, aby uzyskać 180 g pulpy. Owoce zagotowujemy z miodem. Do gorącej masy wrzucamy pokruszoną czekoladę, mieszamy; gdy się rozpuści - miksujemy. Na koniec wrzucamy masło i znowu mieszamy do uzyskania gładkiej masy.
Jaśnie Panie Marcepanie
dokładnie mieszamy. Następnie masę miksujemy, dodając masło, syrop oraz rum. Ganasz malinowy 200 g malin, 80 g miodu, 260 g białej czekolady, 20 g masła Maliny miksujemy i przecieramy przez sito, aby uzyskać 180 g pulpy. Owoce zagotowujemy z miodem. Do gorącej masy wrzucamy pokruszoną czekoladę, mieszamy
Pączki serowe z polewą czekoladową
Tatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]
Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]
Kruche ciasteczka z włoskimi orzechami
Dodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.
Zobacz też:
Domowe soki
Oprawa stołu
Źródło:http://ugotuj.to/ugotuj/-14075473/ganasz malinowy/p