Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!majowe szaszłyczkiAutor agf11
Czas przygotowania: powyżej 60 minutPoziom trudności: łatweRegion: kuchnia polskaIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (3 głosy)majowe szaszłyczki - składniki:
pierś z kurczakaczerwona paprykacebulapieczarkikolorowy pieprzsólmajowe szaszłyczki - sposób przygotowania: Wszystkie składniki kroimy na kawałki, uważając by np.
cebula czy
pieczarki nie były za małe i nie spadały z patyczków.
Mięso solimy i
pieprzymy - ja używam mieszanki
kolorowego pieprzu z młynkiem - wtedy czuć wyraźnie smak
pieprzu, bo nie jest bardzo drobno zmielony. Składniki naprzemiennie nakładamy na patyczki i układamy na grillu, obracając je co jakiś czas.Smacznego!Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu