ßßß
 
            
         Średnia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)4-centymetrowy kawałek kory cynamonu6 goździków2-centymetrowy kawałek imbiru4 jabłka antonówkiudka i tłuszcz sadełkowy z 2 gęsisólpieprzGęsie udka z antonówkami - sposób przygotowania: Cynamon i goździki rozcieramy dokładnie w moździerzu, łączymy z imbirem startym na tarce i jabłkami pokrojonymi w ósemki (bez gniazd nasiennych). Tłuszcz sadełkowy kroimy w kostkę. Udka nacieramy solą i pieprzem, obkładamy tłuszczem i przygotowanymi jabłkami. Odstawiamy na dobę w chłodne miejsce. Pieczemy 2,5-3 godziny w 160 st. C.Pączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Średnia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)4-centymetrowy kawałek kory cynamonu6 goździków2-centymetrowy kawałek imbiru4 jabłka antonówkiudka i tłuszcz sadełkowy z 2 gęsisólpieprzGęsie udka z antonówkami - sposób przygotowania: Cynamon i goździki rozcieramy dokładnie w moździerzu, łączymy z imbirem startym na tarce i jabłkami pokrojonymi w ósemki (bez gniazd nasiennych). Tłuszcz sadełkowy kroimy w kostkę. Udka nacieramy solą i pieprzem, obkładamy tłuszczem i przygotowanymi jabłkami. Odstawiamy na dobę w chłodne miejsce. Pieczemy 2,5-3 godziny w 160 st. C.Pączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepis Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu