ßßß Cookit - przepis na wideo

wideo

nazwa

Wykonanie

Katarzyna Nadwodna - szefowa kuchni restauracji Sol y Sombra - pokaże, jak przyrządzić hiszpańskie mule na parze. składniki z łatwością znajdziecie w polskich sklepach
Przepis:
1/2 kg świeżych muli
4 ząbki czosnku
1/2 cebuli
1/2 pomidora
oliwa z oliwek
masło
białe wino
kolendra
sól, pieprz
'Kuchnie świata', czyli kulinarna podróż po całej kuli ziemskiej. W naszym cyklu zapraszamy Was do narodowych restauracji, których szefowie kuchni prezentują najbardziej typowe przepisy z danego kraju. Tortilla, pad thai, guacamole, tzatziki, kofta - to wszystko i jeszcze więcej znajdziecie u nas, co tydzień nowa potrawa.
Źródło:http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/10,144382,17719230,Przepis_na_hiszpanskie_mule_na_parze__KUCHNIE_SWIATA___.html