Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegofilet z
sandacza 4 porcje po ok. 150 gramów
olej 2 łyżek stołowych
wino białe półwytrawne 100 mililitrów
musztarda sarepska Tarsmak 2 łyżek stołowych
musztarda francuska 2 łyżek stołowych
miód wielokwiatowy 2 łyżek stołowychWykonanie:
Rybę doprawić do smaku
solą i
pieprzem i usmażyć na
oleju na złoty kolor z obu stron. Podlać
winem i poddusić pod przykryciem na wolnym ogniu ok. 5-6 minut.Wszystkie składniki sosu dokładnie wymieszać i podgrzać często mieszając.Gotową
rybę wyłożyć na talerze i polać gorącym sosem.Autor: Panna SferaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybWigiliaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: