ßßß
Ciekawa, wyrazista przystawka na imprezę ze znajomymi. Feta i czosnek duet doskonały:)Składniki0,5kg średnich pieczarek2 ząbki czosnku1 mała czerwona cebula0,5 sera typu feta1 mały jogurt greckiświeżo mielony pieprzSposób przygotowaniaKrok 1Pieczarki gotujemy w osolonej wodzie z kroplą octu. Następnie studzimy, kroimy na ćwiartki, dodajemy pokrojony ser feta i cebulę. Jogurt mieszamy z wyciśniętym czosnkiem i pieprzem. Dodajemy do pieczarek. SmacznegoVN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)Podobne wpisyZapiekane roladki z cukiniiSuszone pomidory z fetąZdrowe śniadanie do pracy cz. 15Jem zdrowo: sałatka na ciepło z jarmużuCzosnkowa sałatka z makaronem ryżowym