ßßß Cookit - przepis na Pieczarki z fetą w dipie czosnkowym

Pieczarki z fetą w dipie czosnkowym

nazwa

Wykonanie

Ciekawa, wyrazista przystawka na imprezę ze znajomymi. Feta i czosnek duet doskonały:)
Składniki
0,5kg średnich pieczarek
2 ząbki czosnku
1 mała czerwona cebula
0,5 sera typu feta
1 mały jogurt grecki
świeżo mielony pieprz
Sposób przygotowania
Krok 1
Pieczarki gotujemy w osolonej wodzie z kroplą octu. Następnie studzimy, kroimy na ćwiartki, dodajemy pokrojony ser feta i cebulę. Jogurt mieszamy z wyciśniętym czosnkiem i pieprzem. Dodajemy do pieczarek. Smacznego
VN:F [1 . 9.22_1171]
proszę czekać...
Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)
Podobne wpisy
Zapiekane roladki z cukinii
Suszone pomidory z fetą
Zdrowe śniadanie do pracy cz. 15
Jem zdrowo: sałatka na ciepło z jarmużu
Czosnkowa sałatka z makaronem ryżowym
Źródło:http://coolinarnie.pl/2013/05/8429/pieczarki-z-feta-w-dipie-czosnkowym